DIVENDRES 25 DE GENER DE 2019

REPTES DEL TURISME

El seminari, Tarragona

Coneix els reptes i oportunitats que es presentaran en el món del turisme en els propers anys i també ajudaràs a una entitat del tercer sector.

AGENDA

19h: Visita a la biblioteca del seminari (1r torn)

19:30h: Visita a la biblioteca del seminari (2n torn)

20h: Conferència

21:30h: Sopar a peu dret

PONENTS

JOSÉ ANTONIO DONAIRE

José A. Donaire es Doctor en Geografía. Vicerrector de Comunicació i Rel.lacions Exteriors a la Universitat de Girona. Ha realitzat diferents inventigacions a les universitats de Montreal, Túnez, Alberta y Toulouse.

Especialista en estudis sobre ordenació i planificació d’espais turístics. director de l’INSETUR (Institut Superior d’Estudis Turístics) de 1998 a 2001 i professor de geografia humana a l’Escola de Turisme de la Universitat de Girona.

Blocaire des de l’abril de 2005

MARTA NEL·LO

Marta Nel-lo es degana de la Facultat de Geografia i Turisme de la URV

Nel-lo és professora agregada al Departament de Geografia, membre del Grup de Recerca d’Anàlisi Territorial i Estudis Turístics (GRATET) i coordinadora del la Xarxa Internacional d’Investigadors en Turisme, Cooperació i Desenvolupament (COODTUR). Les seves principals línies de recerca són el turisme, el desenvolupament, Amèrica Llatina, i els espais protegits.

L’ESPAI

Centre Tarraconense El Seminari

C. Sant Pau 4, Tarragona

VESSANT SOLIDÀRIA

Part de l’import recaptat serà donat a la Fundació La Muntanyeta – Associació Provincial de Paràlisi Cerebral per la compra de 6 llits articulats per les habitacions dels nens al nou centre de Bonavista.

PATROCINADORS

PROPERS ESDEVENIMENTS

Properament publicarem els propers esdeveniments que organitzarem.